Sunday, February 5, 2012

Mandi Time

Assalamualaikum wbt..............................

Agak lama juga menyepi dari laman blog ni.....bukan takde perkembangan, cuma keadaan dunia sekarang yg membuat kita sentiasa mengejar masa sampai tak sempat nak meluangkan masa nak update blog....
Sebelum aku cerita perkembangan ayam kg dan sabung aku lebih baik aku ucapkan "infinity" haaahh...tudia...sampai tak blh nak hitung nilai terima kasih aku pada mereka yg dah membeli ayam aku. Dan Chemor, Abg Jasni Parit Buntar, Ali Raub,Abg (Nizam) dan ramai lagi...

Seterusnya aku nak share ckit gambar ayam aku yg baru siap mandi.....muda sgt lagi...baru nak tumbuh hujung....insya-Allah bulan 5 nanti baru aku bw balik kuala kangsar untuk main....





Ara

Ni ayam yg aku ambik dari rumah Abg Jasni Bandar Baharu....tukar geran dgn dia....Aku bg ayam dari baka reban Raub. Skrg ni dlm proses persediaan.Ayam baru nak berani...





Merah

Ni pun ayam dari reban Abg Jasni..Ayam batang kaki...belum bawa main..sekarang ni pun dalam proses cuci dan sparr untuk keras badan..corak permainan setakat sparr je lebih kurang ayam Pama...byk attack leher dan kepala...

5 comments:

  1. Replies
    1. DENGAN IBU GOMES DIHONGKONG
      ANDA PASTI DI BANTU KARNA KAMI SUDAH MEMBUKTIKANYA
      Pusat Pesugihan di Tanah Jawa Timur
      Apakah anda mempunyai masalah dibawah ini:
      - Kesulitan Ekonomi
      - Banyak Hutang
      - Rejeki Seret
      - Susah Mencari Pekerjaan
      - Susah jodoh
      - Pasangan Selingkuh
      - Sakit menahun dan di vonis dokter tidak akan bisa sembuh
      - Belum Mempunyai keturunan

      Ki DARMO Siap menjadi perantara hajat dibawah ini: jual beli tuyul
      -Pesugihan Dana Gaib-Pesugihan Tuyul
      - Pesugihan Tanpa tumbal
      - Pesugihan Kakang Kawah Adi Ari-ari
      - Pesugihan Tuyul
      - Pesugihan Buto Ijo
      - Pesugihan Nyi Blorong
      - Pesugihan Kembang Kantil
      - Pasang Susuk kembang Kantil
      - Pelet Mimi lan Mintuno
      - Pengasihan Semar Mesem
      - Pengasihan Jaran goyang
      - Memisahkan Pasangan Selingkuh
      - Pengobatan Kanker, HIV, dll
      - Ritual Memohon Keturunan
      - Backing Usaha
      - Pengisian Benda Pusaka
      - Mengusir Hantu dll
      - Pencalonan Lurah, Camat dll
      - Ritual Enteng Jodoh
      ATAU BERMINAT ANGKA TOGEL DI JAMIN TEMBUS 2D,3D,4D,5D,6D,7D,
      ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI DARMO--http://sayajual-awakbeli.blogspot.com

      Apakah anda sudah malang melintang alias kesana kemari ikhtiar mencari, dukun, paranormal, kyai dll, tetapi belum cocok atau jodoh. Maka tidak ada salahnya anda ikhtiar bersama Kami.dengan HUBUNGGI NOMOR -AKI DARMO 082-310-142-255

      Delete
  2. Hello,
    Anda boleh menukar pautan blog saya?
    http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
    Berterima kasih banyak

    Alisha

    ReplyDelete